abc 7 nov 23

Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ е следващата стъпка след уъркшопа „Да живееш дизайна си“ и Вашия базисен анализ. Този курс има за цел да ви запознае с „азбуката„ на Системата за Дизайн на Човека. По време на него ще получите едно добро ниво на разбиране за най-важните аспекти от разчитането на една карта.

Първо ще направим едно малко пътуване във времето, което ще опише възникването на Хюман Дизайн. Ще се запознаем със синтеза и основните елементи: астрология и астрофизика, генетика и И-Дзин, системата на чакрите и Кабала. Ще се спрем и на мутацията, случила се през 1781 година, която води до възникването на деветцентровия Хомо Сапиенс.

Следващата стъпка е да се научим да отличаваме черното от червеното (съзнаваното от несъзнаваното) в картата на тялото и да тълкуваме различните комбинации.

След това ще преминем към един от най-значимите раздели от обучението – Веригите в Рейв бодиграфа. Към усвоеното различие между съзнавано и несъзнавано (личността и дизайна) ще надградим с разбирането на механиката и начина на протичане на енергиите в тялото, което ще ни помогне да пристъпим към едно по-цялостно разчитане на картата.

Тази част на курса е подготовка към това, което ще се изучава в първия модул от курса Рейв Картография.

Последният раздел от АБВ обучението е посветен на ключовите думи към Линиите, изграждащи структурата на Хексаграмата. Това ще формира основата за разбиране на Профилите, които се изучават във втората част на курса Рейв Картография и са неизменна част от различните видове анализи, които предлага Хюман Дизайн.

В това издание на курса Рейв АБВ ще бъде предложен лесен и практичен подход към необятното познание Хюман Дизайн, като за илюстрация ще бъдат използвани личните графики на участниците.

Курсът е част от общообразователното обучение в системата за дизайн на човека и е съобразен с изискванията на IHDS (Международното училище по дизайн на човека). Той предвижда практически занимания и упражнения, имащи за цел да подпомогнат не само интелектуалното възприемане на материята, но и да подкрепят приложението й в ежедневието.

ВАЖНО: За да участвате в този курс, е необходимо да сте преминали през въвеждащия уъркшоп „Да Живееш Дизайна си“ като задължително условие и е препоръчително да имате индивидуален анализ при сертифициран анализатор.

diana george
Водещ

Дияна Джордж Димитрова

Кога?

7 ноември – 14 декември 2023 г.
всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 21:00 ч. българско време

Краен срок за записване

02.11.2023 г.

Къде?

Онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

660 лв при плащане до 19.10.2023 и 720 лв след тази дата

За информация и записване

Александра Стаматова

info@humandesignbulgaria.com

тел. 0884 010 884:

В цената за участие НЕ е включен учебникът за това ниво.

При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

ЗА КОНТАКТИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ