fractals

Думата фрактал има интересно звучене, не мислите ли? От мига, в който започнах да използвам този израз, за да опиша свързаността на човешките същества един с друг, веднага се появиха всякакви настоятелни въпроси относно какво наистина означава това? Аз говоря за фрактални линии и те датират от самото начало, защото няма друго място откъдето да започнем изследването. Има нещо важно, което трябва да се разбере за естеството на фрактала, а именно, че по линия на вашия фрактал винаги ще се случва или най-дълбокото рецептивно или най-дълбокото екстернализирано въздействие върху другия. Това е интересна тема за размисъл.

Когато разглеждаме фракталите, в контекста на това познание, ние говорим за Кристалите на Съзнанието – те всъщност са източникът, през чиято призма ние откриваме или виждаме за пръв път същността на развитието на фракталната линия.

В направлението на Хюман Дизайн, което се занимава с Космологията, се говори за първичните Кристали и как те са се пръснали. Именно това пръсване, което в известен смисъл представлява Големият взрив, като изключим това, че взривът не се е случил защото са се сблъскали един в друг, а по-скоро защото са се разделили, което е доста по-различно. Независимо от това, резултатът е това пръсване. Именно в това пръсване на тъй наречените първични кристали е изходната точка на онова, което наричаме фрактал.

Това означава буквално, че съществата, които населяват тази плоскост в момента – ние сме почти 7 милиарда души на планетата Земя, поне хората са толкова – притежават Кристали, с които имате специфична връзка по линия на свързаност. Тази линия на свързаност е уловена в движение в пространството и начинът, по който тази свързаност може да бъде осъществена, по отношение на персонализирането ѝ, е преди всичко започвайки от Базата.

Ра Уру Ху

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно само с изричното упоменаване на източника, както и поставяне на линк към публикацията в сайта на Хюман Дизайн България.

ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ

Водещ

Даршана Матюс

Кога?

15-16 юни 2024 г.

Къде?

онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

Цена за участие: 900 лв при плащане до 30.05.2024 г. и 990 лв след тази дата. Цената е преференциална за България. Реалната цена на същото събитие в Международното училище по Дизайн на Човека (IHDS) е 800/850 долара.

За информация и записване

info@humandesignbulgaria.com

Александра Стаматова
тел. 0884 010 884