секс любов връзки

Съществуват много митове около темата за интимните връзки и сексуалното свързване и какви трябва да бъдат те. Когато мислим за сексуални връзки или романтика, често ги асоциираме с любов.

Но наистина ли сексът автоматично води до любов?

Макар и да има разлика в тези преживявания, границите са толкова размити, че често чуваме фрази като „сексуален живот“, „любовен живот“ и „романтичен живот“ използвани заедно, за да опишат онова, което назоваваме интимни, моногамни връзки.

Това обвързване на секс, любов и моногамност произтича от фоновата честота на „Кръста на Планирането“, датираща от началото на 1600 г. Този глобален цикъл, в който все още живеем, се базира на племенните връзки, установени от 40/37 – Канала на Общността. Той описва основната нужда да бъдеш част от връзки, опиращи се на взаимна подкрепа, доверие и лоялност. Базата за свързване в тези отношения е сделката.

Сексуалната интимност в контекста на Кръста на Планирането е такава интегрална част от живота, че всяко поколение, което се е раждало през последните 400 години, е било обусловено от емоционалното племенно влияние, окуражаващо подкрепата и сделките в интимните отношения. Това е бил преобладаващият подход, отговорен за увеличаването на населението и обществата и е единственият, който ни е познат.

„Допускането е, че сключвайки сделка, си намерил любов. Това е племенният начин. Но това няма връзка с любовта, защото „романтичната любов“ е мутация. Няма нищо общо и с колективния процес. Желанието е толкова примитивно, колкото е било и преди 200 000 години.“ – Ра Уру Ху

Това обуславяне е толкова интегрирано в живота ни, че също така е на предни позиции сред нещата, подобряващи здравето. Например, последните изследвания сочат, че сексуалната интимност е един от начините да култивираш силни връзки и поради това може да ни помогне да намерим усещане за сигурност и смисъл в живота. Това подсилва племенните тенденции.

Объркването относно връзката между любовта, секса и интимността нараства, когато попадаме на статия след статия, рубрика след рубрика в списанията и блоговете, прокарващи как и колко често трябва да бъдем интимни, за да се каже, че сме в щастлива, здрава и „нормална“ връзка.

Могат ли тези виждания да донесат прозрения за уникалната връзка между двама уникални човека?

Нито един от тези опити да се разбере сексуалната природа и потенциала на връзките не взима под внимание най-съществените аспекти като:

  • 4-те Типа
  • 4-те различни вида Дефиниции, които се отразяват на връзките
  • 4-те начина, по които се свързваме с другите

Не се взима предвид това, че почти 70% от населението има дефиниран Сакрален център, който е доминиращата сексуална сила, разстройваща енергията на не-сакралните същества като Прожектори, Манифестори и Рефлектори.

Вместо това, хомогенизираните стандарти за връзките продължават да утвърждават:

  • Сексуални норми, базиращи се на културата и региона
  • Фрустрирани очаквания, когато се преследва сексуална физическа интимност, в следствие от ментални решения
  • Разстроена сакрална енергия, водеща до пристрастяване към сексуално поведение
  • Свъръхсексуализирана култура, водеща до дисфункция на сексуалната енергия
  • Търсене на терапевти, опитващи се „да поправят“ привидните сексуални нередности

„Да обичаш някой не означава, че е необходимо да го притежаваш. Това е племенно, Племето се интересува от притежанието. Идващият цикъл ще промени начина, по който се свързваме с другия.“ – Ра Уру Ху

Според Хюман Дизайн, през 2027 г. ще се промени природата на начина, по който се свързваме, и на нашите сексуални връзки.  37-ми портал е портал на семейството и тази тема ще бъде заменена от темата на 55-ти портал, Изобилие, изразяването на емоционалния дух. Ще оставим зад гърба си времената на племето и ще навлезем в много индивидуалистични години, придвижвайки се към следващия глобален цикъл, този на „Кръста на Спящия Феникс“.

planning phoenix

Кръстът на Планирането (вляво) е настоящият глобален цикъл, носещ племенната тема на Канала на Общността (37/40) и темите на логическите портали 9 и 16.

Кръстът на Спящия Феникс (вдясно) ще донесе индивидуалната енергия на 55-ти портал и Канала на Харизмата (20/34), заедно с генетичния императив на 59-ти портал (Сексуалност), който задава нашия сексуален подтик към интимност.

Придвижвайки се към Кръста на Спящия Феникс, преживяването на връзките ни с другите като здравословни ще зависи от това как нашите аури са устроени да се свързват.

Когато се доверяваме на Стратегията и Вътрешния си Авторитет да ни насочват в подхода към секса и връзките, можем да преживеем истинската природа на сексуалността на Типа ни.

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Този текст е преведен от публикация на Jovian Archive – организацията, притежаваща правата за разпространението на системата за дизайн на човека. Оригиналният текст можете да прочетете тук: 

https://jovianarchive.lpages.co/the-future-of-sex-love-relationships/