Живеем в невероятни времена. Наистина невероятни.

Започнали са в началото на 60-те години, през 1960 г. И действително това е един от най-магичните периоди, които можете да си представите от гледна точка на кулминацията на толкова много неща в еволюцията на нашия вид и цивилизация.

Това, за което говоря и което споделям с вас в тези сегменти, е свързано с естеството на фоновите цикли. Ние се намираме във фоновия цикъл на Кръста на Планирането от 1615г. и той се базира на прецесията на равноденствието в 37 портал, придвижваща се ретроградно или назад към 55 портал.

Започнали сме този цикъл през 1615 г. с темата на 6-та линия и сме навлезли в темата на 1-та линия (понеже се движим назад, ретроградно) в началото на 1960 г.

Първата линия е свързана с основата, с това да достигнеш до солидната база на нещата, свързана е с проучването, с изследването и удивлението да изнамериш всички факти. И ние живеем в периода между 1960 г. и 2027 г., който аз наричам „завръщането в рая“. Това е шанс да разпознаем, че човек не трябва само да се размножава и да се учи от дървото на познанието, каквато е митологията, както и да разберем, че е време да приключим с това. Със сигурност сме се размножавали. А що се отнася до познанието, това е ерата, сега, до 2027г., в която истините, които е възможно да бъдат разкрити, могат да бъдат разкрити.

Но има и още нещо. Това е и прозорецът за вътрешната истина на дълбоко духовно ниво. Това е част от присъствието на това познание в тези времена. Необходимо е да схванем, че за първи път имаме инструментите и обстоятелствата, за да изпълним потенциала, който е заложен в нас. И реализацията на този потенциал е същината на процеса.

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно с изрично упоменаване на източника, както и поставяне на линк към оригиналната страница в сайта на Хюман Дизайн България.

Този текст е транскрибиран от откъси от сериите „Phoenix Risng“ на Ра Уру Ху. Оригиналните серии можете да гледате тук:

http://www.jovianarchive.com/Media_Library/Videos/16/Web_Show_-_Phoenix_Rising