Не обичам да правя такива твърдения, понеже винаги, когато кажа нещо подобно, се намира някой, който да се изживява като мъченик, но все пак:

не е никак лесно да бъдеш Ментален Прожектор.

Имате фиксиран ум, което ще рече, че от гледна точка на механиката на дизайна ви, имате много солидна ментална база. Умът ви е постоянен, действа през цялото време и вие живеете на ментално ниво в обусловения свят, в който умът е всичко. Умът ви може да се съревновава в този свят и така се изгубвате в илюзията на майа.

Нямате вътрешен Авторитет, понеже няма нищо дефинирано под Гърлото и по тази причина няма нищо, на което може да се разчита. 

Това е може би най-трудната от всички конфигурации, понеже когато погледнете Рефлектора той е ок и в това е тяхното великолепие. Те не са като нас, не са слънчеви, а са лунарни и са много различни. Тяхната отвореност не функционира както отвореността при нас, понеже у тях няма фиксираността като контрапункт. Техният Авторитет е техния цикъл. В много отношения Рефлекторите имат най-съвършения Авторитет. Няма усложнения.

Няма го това и онова, което произтича от това да бъдеш не просто Генератор, а Емоционален Генератор и Авторитетът ти да се променя. Просто Стратегията ти е и твой Авторитет.
Противоположно на това, при менталния Прожектор, Стратегията му не може да бъде Авторитет. Това е едно от най-интересните неща относно менталния Прожектор. Отивате при него и го каните да направи нещо. Къде е техният Авторитет?

Те нямат Вътрешен Авторитет.

Винаги съм давал един и същ съвет на менталните Прожектори: не можете да си позволите да влезете в каквото и да било на момента. Трябва да преминете през преживелищен процес, независимо дали това ще отнеме няколко часа или няколко дни.

За Прожекторите Стратегията е свързана с покана, а поканата е нещо значимо.

Не говоря за тривиални покани в момента. Да вземем за пример ситуация, в която имате интимен или бизнес партньор и вие сте ментален Прожектор, поканен сте в това и трябва да вземете решение, което касае друг човек. Единственият начин да намерите някакъв Авторитет, е да взимате проби.

Най-добрият подход е да обсъждате това предложение с различни хора, колкото се може повече пъти, ползвайки дарбата на вашия Външен Авторитет.

Не за да търсите техния съвет и по този начин да им давате власт над себе си. Всъщност, интегрирайки се с различни аури, цялата долна част на превозното средство бива активирана и вие получавате различни усещания относно стойността на онова, за което говорите. И в процеса на това да видите нещата пречупени през определен брой различни аури и същества, с които получавате този вътрешен механизъм, вие можете да достигнете до някакъв вид заключение какво решение да вземете. Съществува дилема за менталния Прожектор, понеже за тях Авторитетът може да е съмнителен и никак не е просто нещо. 


Превод от английски: Хюман Дизайн България
http://www.ihdschool.com/Blogs/3838/Ra_Uru_Hu?page=1