промяна на типа по време на сън

Повечето хора променят своя Тип докато спят. Превръщайки се от 9-центрово в 5-центрово същество по време на сън, ние не само се отдалечаваме от съзнанието, което имаме в будно състояние, но и преживяваме промени на по-дълбоко ниво, защото аурата ни се променя.

Това ни води към извода, до който винаги достигам – ако винаги спите с други хора, в крайна сметка изкривявате себе си. Едно от най-важните неща в Хюман Дизайн е свързано с интегритета на вашата аура. Той е нещо много значимо. И сънят е едно от онези състояния, в които аурата наистина се нуждае от защита, защото е много уязвима.

Ако помислите за едно същество, което има седем дефинирани центъра, и погледнетe неговото състояние по време на сън (матрицата Dream Rave) и видите, че там е Рефлектор, веднага разбирате, че какво се случва с него по време на сън ще има огромно въздействие върху него, защото Типът аура се променя.

Онова, което представлява светът по време на сън, можем да видим отразено в природния свят. В света на природата няма да срещнем диво животно, част от стадо от 27 000 животни, които правят обиколка на саваната, което изведнъж да каже:  “Чакайте малко, искам да бъда различно. Чакайте всички. Нека да не правим това повече, нека да спрем да се движим.“ Не става.

По-голямата част от хората са Рефлектори по време на сън и това е всичко, което те правят – стават част от голямото стадо.

Поглеждайки природния свят, всеки казва: “О, природата е невероятна! Вижте как всичко работи в перфектна хармония!” Там всичко работи в хармония точно защото по-голямата част от природата се състои от Рефлектори и там всичко се движи заедно, по един и същи начин, като по този начин отразява обуславянето от Програмата и онова, което получава като зададени параметри от нея.

По-голямата част от хората също се превръщат в Рефлектори докато спят. Това е доминиращата форма по време на сън. С други думи, докато спят повечето хора не са онези, които наистина са в будно състояние. В будно състояние аз съм Манифестор. По време на сън ставам Прожектор. И това не ми харесва, когато се събудя…

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно с изрично упоменаване на източника, както и поставяне на линк към оригиналната публикация в сайта на Хюман Дизайн България.