сънят е от съществено значение за програмата

Помислете за нас. Прекарваме приблизително една трета от живота си в сън. Не знаем защо. Не е като да разполагаме с категорична информация за естеството на съня. Изглежда, че сънят е нещо, което е заложено в природата ни. Съществуват различни форми на живот, които спят, в същото време обаче науката няма реално обяснение.

Сънят е от съществено значение за Програмата. Първото нещо, което е важно да разберете за естеството на спането, е че онова, което преживява сънуващият по време на сън, никога не е лично, а е дело на Програмата. Ще обясня личния елемент докато вървим напред, защото мисля, че той е най-труден за разбиране. Ето ви вас уловени в нещо, което наричат астрално поле и изведнъж някакъв демон ви скача на гърба и започва да изисква някакви неща от вас. Вие изпадате в ужас, събуждате се, и започвате да търсите смисъл на случилото се във вашия собствен живот – „легни тук на дивана и ми разкажи за своите сънища, а аз ще ти кажа какви са проблемите ти“. Но тази информация не е предназначена за това. Ако някой ден стигна до там да се захвана да работя с тази информация през аналитичната призма, то би било в посока декодиране на Програмата.

Какво всъщност се случва с нас когато легнем да спим? Ние се променяме. Тоест нашите Кристали – Кристалът на Личността и Кристалът на Дизайна променят своята траектория на рецептивност. Ние се превръщаме в нещо като бозайници, защото можем да използваме тази аналогия само дотук. Но не истински. В работата ми, свързана с анализа на дизайна на бозайниците, съм видял, че има много сложни, много отчетливи наименования на порталите, ключови думи и т.н. Очевидно те не са същите като при спящия човек.

Но има нещо, което трябва да разберете и то е, че сънят представлява две неща за нас. Първото нещо е, че сънят е начин да бъдем безлично програмирани. Личността ви не участва. Тя бива редуцирана до бозайническото ниво на компетентност. Може да си го представите по следния начин – елементарните функции на Личността ви по време на сън са сходни на онова, което се случва при вашето куче или котка докато спят. В този смисъл човек трябва много да внимава да не персонализира този феномен на състоянието на сънуване, но онова, което се появява по време на сън, все пак е информация. И тази информация е уникална. Тя може да бъде преведена, но не по начина, по който си представяте. Както и да е, нека продължим нашето малко пътешествие тук.

~ Ра Уру Ху

Превод от английски: Хюман Дизайн България

Оригиналната публикация можете да прочетете тук: https://ihumandesignschool.com/sleep-is-essential-to-the-program/

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно само с изричното упоменаване на източника, както и поставяне на линк към публикацията в сайта на Хюман Дизайн България.

ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ

Водещ

Дияна Джордж Димитрова

Кога?

19 и 20 октомври 2024 г.

Къде?

онлайн класна стая в Zoom

Цена за участие

350 лв

За информация и записване

info@humandesignbulgaria.com

Александра Стаматова
тел. 0884 010 884