Продължаваме пътуването си през етапите на ретроспекция, водещи до Новата Рейв година или с други думи начина, по който е коректно да приключим годишния цикъл. В етапи 1 и 2 видяхме как Слънцето навлиза в портал 38 (Опозиция) и в портал 54 (Амбиция). Етап 3 е свързан с нашата Вътрешна истина.

ЕТАП 3: СЛЪНЦЕТО НАВЛИЗА В ПОРТАЛ 61

Тази година това се случва на 11-ти януари 2024 г. в 14:11 ч. местно време.

Когато стигнем до Слънце в портал 61, Вътрешната истина, от другата страна на колелото е портал 62 (фактите, моля, само фактите). Тогава е времето да погледнем назад и да видим дали целта и духът са били осъществени. Да хвърлим един поглед на силите около нас, които са били там за нас и онези, които не са били, така че да положим основата за едно ново начало.

После поглеждаме навътре в себе си, и виждаме, че Вдъхновението (през портал 61) е там: базирано е на факт и на онова, което е възможно, на нашия собствен авторитет, на нашата сила да реализираме потенциала си. (След това стигаме до портал 60 и просто пускаме всичко, но ще стигнем до там.)

Ключът към идната седмица е в порталите 61/62 – това е седмица за размисъл. Толкова бързаме да се придвижим напред, че не си даваме време за оценка. Време е за оценка! Ако си пропуснал да потърсиш предназначението и духа си, ако не си погледнал назад към онези сили, за да видиш кой е бил там за теб и кой не е бил, тогава е време да го сториш, да поставиш нещата в перспектива и да дадеш на себе си това, от което се нуждаеш.

ЕТАП 4: СЛЪНЦЕТО НАВЛИЗА В ПОРТАЛ 60

Тази година това се случва на 17-ти януари 2024 г. в 02:40 ч. местно време.

В този етап се придвижваме към 60-ти портал на Ограничението. Става въпрос за това да пуснем, накрая винаги опира до това да можем да пуснем нещата. Мисля, че това е едно от най-трудните неща за човешките същества, които се опитват да живеят живота си като себе си – да пуснат съблазънта, която умът им непрекъснато поставя пред тях през цялото време. Да пуснат това чувство на несигурност и нуждата сами да се погрижат за нещата, защото в действителност това просто ги убива.

Толкова е хубаво и спокойно, когато имаш възможност да се отпуснеш вътре в себе си и да откриеш истината в теб самия! За да стигнеш до това място, трябва да пуснеш миналото – цялото минало, не само това, което не е сработило. Да си готов да прекрачиш прага на един нов преживелищен цикъл и когато Слънцето навлезе в 41-ви портал… да си готов да потеглиш.

Ограничението е нещо изключително, защото става дума за надскачане. В мига, в който приемеш ограничението, то спира да съществува. Става дума за ума и за начина, по който той изкривява нещата като те кара да се чувстваш некомфортно в живота си. Толкова е красиво, ако можеш да приемеш ограничението на това, което си, по начина, по който стоят нещата в момента… и да живееш живот като себе си.

Пожелавам ви да имате една невероятна година!
~ Ра Уру Ху

През 2024 година това ще се случи на 22-ри януари в 15:18 ч. местно време. Лекцията за това какво ще ни донесе тя ще се проведе на 22 януари от 19:00 ч. Повече информация за нея можете да прочетете ТУК.

Превод от английски: Хюман Дизайн България 

Копирането на българския превод изцяло или на части е възможно само с изричното упоменаване на източника, както и поставяне на линк към публикацията в сайта на Хюман Дизайн България.

Оригиналният текст можете да намерите тук: https://www.jovianarchive.com/Stories/76/The_Rave_New_Year-_Stage_3_and_4

ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ

Водещ

Ана Вълева

Кога?

22 януари 2024 г., понеделник,          19:00 – 20:30 ч.

Къде?

Онлайн в Zoom

Цена за участие

Цена за участие: 96 лв при плащане до 08.01.2024 г. и 120 лв след тази дата.

Регистрация

Регистрацията за събитието се случва чрез попълване на следната форма: https://forms.gle/XZRKK4kcqCWiyhsy8